d'n HaDeejer maart 2021
200 d’n HaDeejer - 39 REACTIES VAN ADVERTEERDERS VAN HET EERSTE UUR VAN 2004 TOT HEDEN Trend Zien@Horen Er is mij niet zozeer iets specifieks bijge- bleven, maar wat mij in d’n HaDeejer altijd aantrekt, is de persoonlijke benadering van de geïnterviewden. Hierdoor worden mensen heel toegankelijk en open naar de interviewer. Fantastisch blad, niet alleen door de interviews, maar ook de foto’s zijn vaak bijzonder mooi. Het getal 200 zegt mij alleen, dat dit met zeker 100 vermenigvuldigd mag worden. Len van Houtum Chinees-Indisch Restaurant Shang-Hai Het meest bijgebleven is natuurlijk het stukje over het 35-jarig bestaan van ons restaurant, november editie 2019. Het getal 200 heeft geen speciale beteke- nis voor mij, maar het is een mooi getal, dat vaak een mijlpaal aanduidt. Haidan Zhang-Ko Van Lieshout Dier en Tuin Het meest bijgebleven zijn de opening van ons nieuwe pand in oktober 2015. En even terug op het oude nest. Jaargang juli 2018. Over de familie Van Lieshout in Brazilië. 200 is een getal zoals veel getallen. 200 edities is een mijlpaal. Rob van Lieshout KCD Keukendesign Een specifiek artikel noemen is lastig. Wij lezen thuis d’n HaDeejer van voor naar achter en weer terug. Een speciale vernoeming waard vind ik de columns die Henk Habraken schreef. Op geheel eigen wijze bracht hij zijn boodschap met een knipoog. En over het getal 200? 200%... 100% is ook goed! 200 jaar... dat is weinigen gegeven. € 200,-... daar doe je niet veel meer voor tegenwoordig. 200 km... dan zit je bijna in Groningen. Kortom, het getal 200 zegt (mij persoonlijk) eigenlijk niet zo veel. Echter als het gaat om 200 HaDeejers ma- ken met vrijwilligers, dát is echt klasse. Een prestatie van topniveau! CHAPEAU! Hans van der Doelen Tekst Adverteerders Fotografie aangeleverd Vormgeving Ruth Mollema
Made with FlippingBook
RkJQdWJsaXNoZXIy MjU2Mzc=